Shokz OpenRun Pro Hoofdtelefoon Blauw
Sta open voor de wereld om je heen. Dankzij het open-ear ontwerp kun je tegelijkertijd naar muziek luisteren en het verkeer horen. Of je nu hardloopt op straat of fietst in de bergen, de OpenRun biedt een unieke luisterervaring van hoge kwaliteit zonder je af te sluiten van de wereld om je heen.
Wat de OpenRun Pro te bieden heeft
Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de OpenRun Pro.
- Accuduur van 10 uur
- Oplaadtijd van 1 uur
- Tot 10 dagen standby
- Snelladen, 5 min voor 1,5 uur gebruik
- Slechts 29 gram
- IP55 voor alle weersomstandigheden
- 10 meter draadloos bereik
- Noise cancelling microfoon
Baanbrekende en kristalheldere luisterervaring
De vernieuwde PremiumPitch™ 2.0+ technologie levert het breedste en meest dynamische stereo geluid dat beengeleiding technologie kan bieden. Dankzij de PremiumPitch™ 2.0+ is een diepere bas mogelijk met minder trillingen.
Stevige pasvorm
De OpenRun heeft een ergonomisch ontwerp en een titanium frame dat met je meebeweegt en biedt zo volledige bewegingsvrijheid.
Waterdicht
De koptelefoon is IP55 geclassificeerd, bestand tegen regen, zweet, ander vocht en stof.
10 uur non-stop luisteren
Tot 10 uur aan muziek en gesprekken. Met de OpenRun kunt u er de hele dag tegenaan.
Draadloze verbinding, uitstekende gesprekskwaliteit
Uitgerust met een Qualcomm Bluetooth 5.1 chip, dubbele microfoon en CVC algoritme om je stem te scheiden van de achtergrondgeluiden, zodat je heldere en duidelijke gesprekken kunt voeren.
Eenvoudige bediening, muziek binnen handbereik
Met gemakkelijk te vinden knoppen en snelle bediening zoals afspelen, naar een volgend nummer, pauzeren en een gesprek beantwoorden en dit allemaal met slechts één druk op de knop.
Bone conduction
Wat is bone conduction? Bone conduction of botgeleiding is een innovatieve technologie waarbij het geluid niet op de klassieke manier via de oorschelp haar weg naar het binnenoor vindt, maar via de jukbeenderen. Kleine vibraties worden via het jukbeen naar het trommelvlies getransporteerd. Vervolgens worden deze geluidstrillingen doorgegeven aan het slakkenhuis waar de omzetting van geluidstrilling naar zenuwimpulsen plaats vindt. Deze zenuwimpulsen worden daarna weer aan onze hersenen doorgegeven waardoor wij geluid ervaren.