11 september 2024

Vast Bellen via het Mobiele 4G-netwerk: Wat Zijn Je Opties?

Met de snel veranderende technologische ontwikkelingen is een traditionele vaste telefoonaansluiting niet overal meer vanzelfsprekend. Steeds vaker krijgen wij te horen dat er geen vaste telefoonaansluiting aanwezig is in bijvoorbeeld een zorginstelling of thuis. Wil je in deze situatie kunnen genieten van de gemakken van een vaste telefoon? Stop dan met zoeken en lees verder. In dit artikel gaan we in op de verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn en bespreken we de voordelen van bellen via 4G. 

Hoe werkt bellen via 4G?

Bellen via het 4G-netwerk houdt in dat je een vaste telefoon gebruikt die werkt met een mobiele simkaart in plaats van een traditionele vaste lijn. Dit type telefoon maakt verbinding met het mobiele netwerk, waardoor je niet afhankelijk bent van een vaste lijn in huis. Dit is vooral handig in gebieden waar de kwaliteit van vaste lijnen te wensen overlaat of waar een vaste aansluiting niet aanwezig is zoals een verzorgingstehuis of ander type zorginstelling.

Welke Mogelijkheden Zijn Er?

Bij het overstappen naar vast bellen via het mobiele 4G-netwerk heb je twee hoofdopties om uit te kiezen. Beide opties bieden flexibiliteit en gemak, maar verschillen in hun benadering en functionaliteiten.

Telefoons met een Simkaart

De eerste optie is het gebruik van een vaste telefoon die direct werkt met een simkaart. Een voorbeeld van zo’n toestel is de Geemarc CL9000. Dit toestel biedt een eenvoudige en directe oplossing voor vast bellen via het mobiele netwerk. Je hoeft alleen maar een simkaart in het toestel te plaatsen, waarna je direct kunt bellen zonder dat een vaste lijn nodig is.

De Geemarc CL9000 is ontworpen met senioren in gedachten, met grote, goed leesbare toetsen en een luid en helder geluid. Een uniek kenmerk van deze telefoon is de meegeleverde SOS-armband, waarmee gebruikers met één druk op de knop een noodoproep kunnen doen naar vooraf ingestelde nummers. Dit maakt de Geemarc CL9000 niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook een uitstekende optie voor ouderen die behoefte hebben aan extra veiligheid en gemak in hun dagelijks leven.

EasySaver in Combinatie met een Vast Toestel

De tweede optie is het gebruik van de EasySaver 4G VoLTE in combinatie met een traditioneel vast toestel. De EasySaver fungeert als een basisstation dat het 4G-signaal omzet naar een aansluiting die compatibel is met standaard vaste telefoons. Dit betekent dat je je bestaande vaste telefoon kunt blijven gebruiken, maar dan via het mobiele netwerk.

In huizen met een telefoonaansluiting in de meterkast is het vaak niet mogelijk om een vaste telefoon in de woonkamer te plaatsen. Deze optie biedt extra flexibiliteit, vooral voor huishoudens die al gewend zijn aan hun huidige vaste telefoonapparatuur en deze willen blijven gebruiken. Dit maakt het mogelijk om de voordelen van mobiel bellen te combineren met de vertrouwde ervaring van je vaste telefoon.

💡Wij hebben soms ook Tweede Kans producten beschikbaar. Deze producten worden aangeboden tegen een gereduceerde prijs, en bieden dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie als nieuwe producten. Lees hier meer over Tweede Kans Artikelen.

Conclusie

Vast bellen via het mobiele 4G-netwerk biedt een moderne en flexibele oplossing voor wie op zoek is naar een betrouwbare telefoondienst. Of je nu kiest voor een telefoons met een simkaart of voor een oplossing zoals de EasySaver in combinatie met je bestaande vaste toestel, beide opties bieden je de voordelen van mobiel bellen zonder concessies te doen aan het comfort van een vaste lijn.

Beide opties bieden een betrouwbare en moderne manier om te bellen via het mobiele 4G-netwerk, en je keuze hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen, de nieuwste producten en andere nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van HearPlanet.

Wees niet bang dat je mailbox wordt overspoeld met nieuwsbrieven van HearPlanet. Wij sturen ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief naar onze abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven doe je eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Heb je suggesties, tips of ideeën? Dan kun je deze aan ons doorgeven via het formulier op onze website.

Volg ons op Social Media voor meer Tips en Tricks

We delen regelmatig updates en instructievideos over onze producten, speciale acties, en inspirerende verhalen van gebruikers zoals jij. Doe mee met onze community en ontdek hoe onze producten het leven gemakkelijker kunnen maken. Klik op de knoppen hieronder om ons te volgen op FacebookInstagram en Youtube